Elhiszik!

 2010.03.15. 00:31

A cérna próbálja de keskeny neki a rés. Most sem sikerült. Nagyanyó szájában összenyálazza magát és újra próbálkozik. Teljes siker: Áthaladt a tű fokán! Nekilát a problémás hely összevarrására. Régóta várta a kitörési lehetőséget amikor végre jött ez a szakadás a nadrágon. Most méltán érezheti fontosnak magát. Megy a tű után ahogy a cérnaetikettben tanulta. Forog, csavarodik, felbukkan egy hurkot fon magára és elszakad. Mindent rendesen csinált a lyuk nem létezik többé. Az új feladat: Vigyázni a ruha további éppségére. A többiekkel nagyon izgultak, hogy ki hová fog kerülni. Abban egyet értettek, hogy egy pulóver vagy nadrág jó helynek számít, de fehérneműbe egyikük sem akart kerülni. Állítólag a fehér cérna egyik rokona egy elegáns gallérba került, nincs rá bizonyíték, de mindenki elhiszi!

A bejegyzés trackback címe:

https://ahelyesdivatiranyzatutvesztoinekfolterkepezese.blog.hu/api/trackback/id/tr631840173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Porciós Egon 2010.03.18. 13:19:40

kepviselofunky.blog.hu/2010/03/18/vegre_egy_jofej_jobbikos
reagálva a politika cikkedhez, azért ide írva, hogy ne csak ott legyen komment. Mindegyik pártban egyaránt vannak hülyék.

kenyeres 2010.04.05. 14:05:20

Amúgy ez is politikáról szól! Jó hogy ezt ide linkelted, mert erről szól. A polgárok szídják a pártokat olyan dolgok miatt ami lehet kamu is, de elhiszik...
Miért ki mondta? A média? Ha nem újságírónak tanulnék akkor én is hinnék a híreknek, de már a tényeket is megkérdőjelezem!
süti beállítások módosítása