TV-shop

 2010.09.11. 16:49

Unja már, hogy mindig amikor gyufát vesz ki a dobozból, rendszerint 2, akár 3 is a kezébe kerül? A megoldás az új Gyufaszálkivevő készülék!

Ezzel megkímélheti magát a sok felesleges gyufaszál kivételétől. A Gyufaszálkivevő készülék ugyanis csak egy szál kivételére van beprogramozva. Használata mégis egyszerű, hiszen, ha több szálra lenne szűksége, csak újra és újra oda kell tennie a készüléket a skatulya nyitott oldala felé. A Gyufaszálkivevő alap motorja a ruhacsipesz elvén működik, amit Perui szakemberek programoztak át és tették korszerűvé. A gyufaszálak potyázásainak ezennel lejárt ugyanis itt a Gyufaszálkivevő készülék.

Rita (34)

Korábban nem ismertem a Gyufaszálkivevő készüléket és folyton azzal bajlódtam, hogy visszategyem a felesleges szálakat. Amióta viszont megvettem rengeteg szabadidőm marad. Többet vagyok a családommal és így rendbe jött a férjemmel a házasságunk. A gyerekeim jobban teljesítenek az iskolában, mert végre arra is jut időm, hogy velük tanuljak otthon. Egyszerűen jobbá tette az életemet. Másnak is bátran ajanlom.

Mint önök is meggyőződhettek róla a Gyufaszálkivevő nagyon hasznos és nélkülözhetetlen bármelyik háztartásban. Tudom már most is elállt a lélegzetük, de a java még hátra van. Ha most telefonálnak akkor önöké lesz továbbá egy Gyufaszálkivevő készülék tartó és egy uvtáska amiben elfér a készülék, tartóval együtt és a mésik rekeszben gyufáskatulyák tucatja is belefér.

Péter (28)

Korábban mindig két, de volt hogy három szálat is kivettem. Amióta a készüléket használom, viszont mindig sikerül csak egyet kivennem. Egyszer volt, hogy odacsípett egy másikat is, de az kiesett. Bátran használom mindenhol, ebből szerencsém is lett. Egy lány megkérdezte, hogy ez mire való és nagyon lenyűgözte a bemutatóm, neki is tetszett. Ezt a lányt idén el is jegyeztem és a jeggyűrű mellé ő is kapott tőlem egy Gyufaszálkivevő készüléket.

Hívjon most és garantáltan jobb lesz az élete!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahelyesdivatiranyzatutvesztoinekfolterkepezese.blog.hu/api/trackback/id/tr642288840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása